Mirum Galleria

Mirum Galleria erbjuder det största shoppingutbudet i Östergötland. Namnet Mirum kommer från latinet och betyder överraskande. Att du blir överraskad efter ett besök på Mirum Galleria är inte konstigt eftersom köpcentret samlar över 60 butiker under ett tak. Det är lätt att hitta allt du behöver då vi bjuder på affärer ur en mängd olika kategorier. Du kan besöka gallerian med vänner och bekanta för en avkopplande shoppingrunda eller samla hela familjen för en upplevelse i en härlig miljö med många mötesplatser. Att hitta till gallerian är enkelt och du kommer smidigt fram med egen bil eller med buss, spårvagn och tåg.

Mirum Galleria samlar alla butiker där du kan fynda en stor mängd produkter för varierande ändamål. På Mirum hittar du kläder, skor och andra moderiktiga tillbehör. Hemmafixare och friluftsmänniskor hittar allt för hem och hobby samt sport och fritid. För dig som älskar musik, film och spel bjuds det på en hel del kultur och underhållning. En shoppingrunda är inte komplett utan mat och dricka. Särskilt belönande för hälsa och välbefinnande är även att besöka en salong eller ta en runda på gymmet. Gallerian är den enda platsen du behöver besöka i hela Norrköping för att kunna tillgodose alla dina shoppingbehov. Skulle du mot all förmodan inte hitta det du söker, kanske Prydnadstorget kan hjälpa dig.

Mirum Galleria – tillgång till shopping i världsklass

Förutom fullvärdig shopping och underhållningsupplevelser kan du även hantera dina post- och bankärenden hos Mirum Galleria. Gotthuset på gallerians nedreplan är ett postombud där du exempelvis kan hämta aviserade paket och köpa frimärken. När du behöver ta ut kontanter finns det bankomater både på plan ett och plan två. Du som kör till gallerian kan smidigt parkera på en av de 1500 parkeringsplatser du finner i direkt anslutning till ingångarna. Du med elbil har tillgång till Charge & Drive. Om du tar med din bebis tillhandahålls ett välskött amnings- och skötrum på plan två. Vid behov kan rullstol utlånas sådana både på Lindahls och Apotek Hjärtat Hägern. Välkommen in!

Mirum Galleria är den bästa platsen i Norrköping för modekläder